Portretfoto van Annick Goedhuys in witte blouse.

Over Annick

Het modeverhaal van Annick begint in 2005 als een statig herenhuis in de Vrasenestraat haar aandacht trekt. Midden in het centrum van Beveren lijkt het haar de perfecte locatie om een schoenenwinkel te openen. Het kriebelt dan immers al even om haar passie voor schoenen te delen. Het prachtige pand voelt meteen vertrouwd aan, en dat overtuigt haar om de stap te zetten naar een eigen zaak.


Met evenveel plezier als op dag één geniet Annick er 10 jaar later nog steeds van om mensen gelukkig te maken met een nieuw paar schoenen. Gaandeweg echter ervaart ze dat de mode verandert naar een vlottere stijl (hello sneakers!) en Annick verandert even gemakkelijk mee. De focus verlegt ze naar kledij en ze grijpt de uitdaging aan om zich daarin te specialiseren.


Afgaan op buikgevoel is de leidraad bij alles wat Annick onderneemt. Voelt het goed aan, dan gaat ze er voluit voor. Af en toe het geluk aan je kant hebben en vooral heel gepassioneerd werken helpen haar om bloeiende modezaken te runnen in Beveren.


Vind je Annick niet in haar winkel, dan is ze vast op een modebeurs de nieuwste trends aan het spotten of thuis gespecialiseerde modetijdschriften aan het doorbladeren: alles om haar klanten de beste looks en outfits aan te bieden. Zo zorgt Annick al jarenlang voor modegeluk in Beveren en ver
daarbuiten.

Durven af te wijken straalt zekerheid en kracht uit.

Annick Goedhuys